Skråmträskmodellen

TÄNDVÄTSKA - FÖR LAGET, JAGET OCH FÖRETAGET

Tändvätska är utbildning som Skråmträskmodellen erbjuder tillsammans med Mari Höglund. Denna utbildning är en blandning av Skråmträskmodellen och BANK-metoden.

Utbildningen pågår under en heldag då vi delar med oss av kunskap, verktyg och praktiska övningar för att skapa en förståelse för hur företag och organisationer kan bygga en struktur och kultur där alla roller är viktiga och där alla medarbetare jobbar tillsammans som ett lag. 

Med våra två kombinerade metoder ger vi er verktyg att använda både internet och externt och ni kommer ta med er nya tankesätt, insikter, glädje, inspiration, samarbete och förståelse. Att “ha kul på jobbet” kommer tas till en ny nivå där alla röster gör skillnad och räknas. Efter utbildningen sammanställer vi er målsättning och följer upp resultatet. 

fire-in-the-wood

VARFÖR TÄNDVÄTSKA?

I dag lever vi i en tid där förändring är vardag och företagsklimatet kan vara både svårt och krävande för företagare och medarbetare. Detta är varför vi tagit fram Tändvätska, för att ni ska få rätt verktyg för att kunna hantera detta. Tändvätska är en utbildning framtaget av två personer som brinner för andras och sin egen utveckling.

Micke Lundgren har gjort resan från brandman till befäl och instruktör och han har god vana och erfarenhet av att veta vikten av både leda laget och vara en del av det. Med hans egna modell Skråmträskmodellen kommer ni få en tydlig bild och dokumentation av hur systematiskt trivselarbete fungerar.

Mari Höglund jobbar med värdet av att förstå olikheter. Vad som påverkar både det personliga ledarskapet och som entreprenör. Hon har under många år jobbat inom skönhetsbranchen som egenföretagare, men också varit aktiv i olika roller för event, nätverk och som utbildare. Mari kompletterar Skråmträskmodellen med en metod hämtad från USA, som handlar om hur vi på ett enkelt sätt förstår dem vi möter och hur vi effektivt blir mer träffsäker i vår kommunikation till alla vi möter.  

INTRESSEANMÄLAN?

Målsättningen med tändvätska är att ni som företag eller organisation, får smarta redskap som ni direkt efteråt kan applicera och börja använda för att leda företaget till nästa steg. Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så berättar vi mer!

DIGITAL FÖRELÄSNING

 

Om du vill veta mer om vår förinspelade  föreläsning klickar du här. Om du vill se en sammanfattning av den klickar du på filmen ovan